Rosenvold strand camping
Willkommen > Vermietung Wohnwagen

Vermietung Wohnwagen

Lej en campingvogn for en weekend og se om campinglivet er noget for dig og din familie. Vi har flere vogn med forskellige indretninger, hvor der er plads 4 eller 6 personer. Fælles for dem alle er der er opstillet fortelt med bord og stole samt køleskab og mulighed for at tilberede mad i forteltet. Der er desuden opbevaringstelt hvor der er plads til at stille barnevogn/klapvogn.

Eksempel - Tabbert "plads 230" 4 personers campingvogn A.
Der er en dobbeltseng i den ene ende af campingvognen. I den anden ende er der sidde gruppe, som kan laves om til dobbelt seng om natten.

 TabbertTabbertTabbert

TabbertTabbert

Eksempel - LMC "plads 237" 6 personers campingvogn B.
Der er en dobbeltseng i den ene ende af campingvognen. Der er køjeseng til 2 børn og der er rundsidde gruppe, som kan laves om til dobbelt seng om natten.

LMC650LMC650 forteltLMC650

LMC650 køjer  LMC650

Eksempel - LMC "plads 240" 6/8 personers campingvogn C.
Der er en dobbeltseng i den ene ende af campingvognen. Der er køjeseng til 2 børn, der er lille siddegruppe der kan laves til 2 sovepladser og der er rundsidde gruppe, som kan laves om til dobbelt seng om natten.

 LMC720LMC720LMC720

LMC720LMC720

Der er køkkenudstyr til 4-6 personer samt dyner og puder til 4-6. Medbring selv sengetøj, håndklæder og viskestykker eller lej sengetøj for 50 kr pr sæt.

Rygning samt husdyr er ikke tilladt i campingvogn eller fortelt. Toiletter må ikke benyttes i vores udlejningsvogn og er derfor ikke brugbar. Fælles for alle campingvogn er de er pladseret tæt på toiletbygning B

 

Rosenvold Strand Camping