Hytter2019-06-04T09:49:57+02:00

Hytter

Lej hyggelige campinghytter

Er I ikke til camping i telt eller campingvogn, kan I leje en af Rosenvold Strand Campings hyggelige campinghytter. Campingpladsen ligger lige ved Vejle Fjord, som er det ideelle sted til en fisketur og tæt på både skov og strand. Når du lejer en hytte hos Rosenvold Strand Camping, kan du campere nemt og ukompliceret, da hytterne indeholder alt, hvad I skal bruge af praktisk udstyr. På pladsen finder i gode toilet- og bade faciliteter samt masser af sjove aktiviteter, herunder blandt andet volleyboldbane, legeplads, nysgerrige geder, der elsker at blive klappet og meget mere. Skal hunden med på camping, har vi desuden et stort område, hvor hunde kan løbe frit.

Familie Hytter til 2 voksen + 2 børn (Max. 3 voksen)
Køkken
Elkedel og kaffemaskine
Køleskab med frostboks
Kogeplader og miniovn
Service, gryder, bestik mm.
Spise plads
Kommode
3/4 seng med dyner og puder
3/4 seng i hems med dyner og puder
Varme i hytten
Have sæt – Bord + 4 stol
Weber Grill til kul
Bemærk: Sengelinned medbringes selv eller kan lejes til opholdet.

Lav Sæson: 315,- pr. nat Inkl 1 person. (Ekstra personer 85,- voksen, )

Høj Sæson: 550,- pr. dag Inkl 2 voksen + 2 børn. Max. 3 voksen. (Ekstra personer ikke muligt)

Alle hytter er Røgfri. 
Priserne er ekskl. el

 

Campinghytter med plads til hele familien
Alle vores hytter er udstyrede med gode faciliteter og med plads til 2 voksne og 2 børn. Hytterne er indrettet med et alsidigt køkken med elkedel, kaffemaskine, køleskab, frostboks, kogeplader og miniovn, så I selv kan tilberede måltider. Køkkenet er desuden udstyret med alt det service I skal bruge, samt gryder, pander og andre madlavningsredskaber. I hytten er der en 3/4 seng og en hems samt dyner og puder. Sengetøj kan I selv medbringe eller leje det i receptionen. Hytten er naturligvis opvarmet, og uden for hytten er der rig mulighed for udendørshygge med havesæt og Weber grill.

Praktiske informationer:

Lavsæson: 315,- pr. nat, inkl. 1 person. Ekstra personer: 85,- pr. voksen.

Højsæson: 350,- pr. nat, inkl. 2 voksne og 2 børn. (ekstra personer ikke muligt)

Alle hytter er røgfrie, og priserne er ekskl. el.

Har du spørgsmål?

Med base i Stouby nær Vejle, har vi gæster fra det meste af landet, herunder Fyn samt omkringliggende byer som Århus og Horsens. Har du spørgsmål om leje af hytter eller vores andre faciliteter, er du velkommen til at kontakte Rosenvold Strand Camping på 75 69 14 15 eller sende en mail til info@rosenvoldcamping.dk.

Book Online