CAMPING FOR HELE FAMILIEN MED AUTOCAMPER

På Rosenvold Strand Camping er der masser af plads til autocampere. Så skal du have en plads bare for en enkelt nat eller nyde de skønne omgivelser over en længere periode, så er Rosenvold det helt rigtige valg. 

Autocamper plads ved Vejle og Juelsminde

Leder du efter en naturskøn campingsplads med gode faciliteter til børnene? Hos Rosenvold autocamper plads finder du alt det, der kendetegner en idyllisk  autocamper plads, der sætterne rammerne for den perfekte destination for hele familien. Vi sætter hvert år rammerne for massere af dejlige ferieminder for dem, der elsker at holde autocampingferie i den friske luft med massere af aktiviteter til børnene og udpræget afslapning.

Alle autocampister ved at den bedste form for nærvær sker på campingpladserne, hvor man ved at børnene har det sjovt. På vores autocamping plads sørger vi for altid at have underholdningsaktiviterne på plads til børn i alle aldre, herunder har vores gæster stor glæde af vores volleyboldbane, legeområder, bordtennis, petanquebane og meget mere. Så hvis du har friheden og luksusen til at tage børnene eller børnebørnene med på friluftsferie, så er Rosenvold autocamper plads nær Vejle og Juelsminde, det helt rigtige sted.

Læs også om leje af vores campinghytter her.

Autocamper indenfor

Alle autocamper er velkommen inde på pladsen. Du kan vælge mellem alle pladser på campingpladsen på lige fod med andre campister. Denne pris inkludere deponering af spildevand samt opfyldning af drikkevandstanken. Der er mulighed for el på alle pladser.

Standard Plads Pris Eksempel:

2 voksen i Autocamper  inkl. tømning, vandpåfyldning

Lavsæson: fra 210 pr nat  + evt. el med måler. kan ikke forudbestilles

 

Højsæson: fra 230 pr nat + evt. el med måler. kan ikke forudbestilles

 

 

Autocamper udenfor

Rosenvold Strand Camping har nogle autocamper pladser ved Rosenvold Havn. Der er dog ikke mulighed for strøm tilslutning. Tømning og vandpåfyldning mod gebyr på campingpladsen.

En overnatning her koster dkk 110,-

 

 

Læs også om vores teltplads her.

Camping Ferie

Book en plads

Prisliste

Se prislisten her