CAMPING FOR HELE FAMILIEN

I NATURSKØNNE OMGIVELSER VED VEJLE FJORD

Tag campingvognen med på ferie

Er det på tide at få luftet campingvognen eller autocamperen i det ganske land, så pak hele familien og kør afsted mod en dejlig campingferie midt i naturen. Rosenvold Strand Camping, er en campingplads beliggende i et smukt naturområde lige op ad Vejle Fjord tæt ved Juelsminde. Der er kun få meter til en dejlig sandstrand, hvor I kan slappe af i skønne omgivelser samt en stor skov, der danner den smukkeste kulisse til en gåtur, løbetur, cykeltur eller skovtur. Har I ikke selv campingvogn, kan I til gode priser leje en af vores udlejningsvogne, hytter, mobilehomes eller familietelte.

Vi er desuden en hundevenlig autcamper plads med en stor hundegård, hvor jeres firbenede familiemedlem kan løbe frit.

Sæson 2023

Lav / Low / Neben

24/03 – 23/06, 20/08-01/10

(minus helligdag weekender)

Høj / High / Haupt

Bededag-, Kristi Himmelfart-, 

Pinseferien og 24/06 – 19/08

Se Pladskort

Campingferie starter her

Book nu

Standard Plads Pris Eksempel:

2 voksen

Egen Campingvogn/Telt/Camper Ekskl. el

Lavsæson: 230 pr nat

Højsæson: fra 250 pr nat

 

2 voksen + 1 barn

Egen Campingvogn/Telt/Camper Ekskl. el

Lavsæson: 280 pr nat

Højsæson: 300 pr nat

 

Pladser med Havudsigt:

2 voksen

Egen Campingvogn/Telt/Camper Ekskl. el

Lavsæson: 260 pr nat

Højsæson: fra 295 pr nat

 

Camping for hele familien

På Rosenvold Strand Camping er der plads til alle, store som små og firbenede, som vil nyde glæden ved strand, vand, skov, dyreliv og planteliv, alene eller i fællesskab med ligesindede. Vores campingplads er udstyret med gode faciliteter, herunder et stort køkken og spiseareal, gode toilet- og badefaciliteter samt sjove aktiviteter for hele familien. Tag en volleyboldkamp eller et spil petanque eller slip børnene fri på vores legepladser med alt fra rutsjebaner, til hoppepuder og svævebaner. I kan også tage en fisketur i den smukke Vejle Fjord.

Når I er på ferie på Rosenvold Strand Camping, er der garanteret sjov og leg samt ultimativ afslapning i rolige naturomgivelser. 

Læs også om vores teltplads.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores faciliteter eller priser, så tøv ikke med at kontakte os! Ring til os på 75 69 14 15 eller send en mail til info@rosenvoldcamping.dk. Vi ser frem til at byde jer velkomne på vores campingplads!

Rosenvold Strand Camping er beliggende i Stouby, og vi har derfor både gæster fra Vejle,Juelsminde, Århus samt Fyn og resten af landet.

Camping Ferie

Book en plads

Prisliste

Se prislisten her