Teltplads for hele familien i Vejle

Telttur i naturskønne omgivelser

Overvejer I en telttur, og søger I en teltplads midt i naturen? Rosenvold Strand Campings teltplads er placeret midt i storslået natur, nær både skov og strand. En telttur er både en billig og utrolig hyggelig måde at tage på ferie, uanset om i er børnefamilie, vennegruppe eller kærestepar. Udover de skønne omgivelser i naturen, ligger teltpladsen også tæt på både Vejle og Juelsminde, hvor sidstnævnte er kendte for deres hyggelige byliv og havn. Der er derfor rig mulighed for at hyggelige dagsaktiviteter, hvor man udover de mange faciliteter på selve campingpladsen, også kan opleve de spændende seværdigheder i de omkringliggende byer.

På vores teltplads kommer i helt tæt på naturen, langt væk fra veje og støj, om når mørket falder på, kan I ligge uforstyrret og lytte til naturens mange lyde. Teltpladsen er udstyret med strømforsyninger, og servicebygningerne med køkkenfaciliteter samt toilet- og badefaciliteter er kun nogle få meter væk.

Læs også om vores mobilhome.

Teltplads med sjove aktiviteter

På vores camping- og teltplads finder du mange sjove faciliteter for både familiens store, små og firbenede:

Telt med udsigt til strand eller skov

Rosenvold Strand Camping råder over en autocamper plads, campinghytter, mobilhome og to teltpladser. Den ene teltplads ligger mod vest, ud mod vandet, hvor man gennem en låge kommer direkte ned på stranden. Denne plads er ideel for kajakroere og glade morgenbadere, som ønsker vandet ekstra tæt på. På denne side af stranden er der tilmed bålplads, så man kan nyde vandet til sent ud på aftenen. Den anden teltplads ligger i den nordlige del af campingpladsen, hvor der er et rigt dyreliv og rigtig skønt om morgenen. Er man nogle stykker kan man herfra benytte lejrpladserne, som ligger få meter derfra. 

Tøv ikke med at kontakte os!

Vil du vide mere om vores teltpladser eller andre faciliteter, er du velkommen til at kontakte Rosenvold Strand Camping. Giv os et kald på 75 69 14 15 eller send en mail til info@rosenvoldcamping.dk.

Vi har gæster fra det meste af landet, herunder Vejle, Juelsminde, Århus og Fyn, og vi ser frem til også at byde jer velkommen på vores campingplads!

Læs også om vores camping hytter.

Camping Ferie

Book en plads

Pris eksempel : 1 person i telt fra 100,- pr. nat

Prisliste

Se prislisten her

Mulighed for at tilkøb El og Internet