CAMPING JUELSMINDE

FERIE TÆT VED SKØNNE JUELSMINDE
PÅ DEN LOKALE CAMPINGPLADS

Tæt ved Juelsminde finder du Rosenvold Strand Camping – et hyggeligt område med en beliggenhed tæt ved Juelsminde og med alle de faciliteter, du kunne ønske dig. Her tilbyder vi den store legeplads til børnene, hvor der er rig mulighed for at bruge svævebanen, hoppepuden og klatrevæg.

Til de voksne tilbyder vi masser af sport, så I kan tage en omgang Beach volleyball, petanque, minigolf, SUP Board og Sit-on-Top kajak, når det passer jer. Alt dette og mere til.

En hyggelig campingplads ved Juelsminde

Hos Rosenvold tilbyder vi mange muligheder for camping nær Juelsminde. Vi har store åbne pladser, hvor du kan have din egen campingvogn, telt eller autocamper med.


Udlejning er også muligt

Har du ingen af dele, er det intet problem. Du kan leje campingvogne, familietelte og mobile homes hos os. Vil du have en helt anden oplevelse, er det også muligt at leje en af vores hyggelige træhytter med plads til 4 personer.

Søger du en campingplads ved Juelsminde, hvor du både kan tage del i festlighederne og trække dig tilbage for at nyde den lokale natur, så er din søgen forbi. Du finder det hele ved Rosenvold Strand Camping, og du kan reservere dit ophold her.

 

 

 

Oplev nærområdet omkring Juelsminde

Rosenvold ligger centralt for masser af naturoplevelser. Vores medarbejdere kan guide dig til gode fiskesteder tæt ved havet og gode gåruter i frodige Staksrode Skov. Vi tilbyder desuden de rette forhold til bed’n’bike i samarbejde med Aktiv Danmark, så du kan få repareret din cykel imellem de mange cykelture i området.

Hvis du gerne vil ind til Juelsminde, findes der masser af små, mindre trafikerede veje og cykelstier, der fører direkte til byen fra Rosenvold. Her kan du gå en tur i Juelsmindes hyggelige, stenbelagte gader eller tage ned til den travle lystbådehavn med skønne spisesteder og en altid fantastisk stemning.

Trænger du til at slappe fra Juelsminde et øjeblik, kan du tage tilbage til Rosenvold og nyde freden – omringet af naturen.

 

Når I besøger Juelsminde

I finder en masse gode oplevelser i Juelsminde, hvor havnemiljøet er en populær destination at besøge. Læs mere om Juelsminde havn her   
Når I besøger Juelsminde, så er der også en række gode spisesteder men også shopping muligheder – Dem kan du se her