Rosenvold Strand Camping
Velkommen > Faciliteter
Navigation
Sidst opdate:
October 16, 2017, 15:49
de en

Faciliteter

Camping Kiosk

På campingpladsen er der en kiosk med et kæmpe udvalg, hvor du kan handle morgenbrød, daligvarer, is, slik, cigaretter, vin, grønt og meget mere.  Vi har alt det nødvendige og mere til, så du ikke står og mangler noget til ferien. 

Morgenbrød:
I kiosken kan du bestille morgenbrød og gøres dette inden kl. 20.00, så er der brød klar til næste morgen kl. 08.00 når kiosken åbner. 

Gas:
Skal du bruge gas, så kan du købe gas eller ombytte i kiosken. Der er både almindelige flasker og letvægtsflasker. 


Grill:
Rundt på campingpladsen er der mulighed for at grille og derfor finder du også kul, briketter, pølser og kød i kiosken til rigtig gode priser. 

 
 

 

Legepladser

 Ved receptionen ligger en legeplads, hvor børnene kan lege, mens mor og far checker ind. Her er der også en stor løbegård med geder, fugle i bur, hængekøjer, med mere...

 

Ved servicebygning B, hvor man kan lave mad, vaske op og spise, er der en lækker legeplads, hvor der er sandkasse, stort legehus, petangbane og bordtennisbord. 

 

 

Ved servicebygning D, er der en stor legeplads med legetårn, Svævebane, kæmpe hoppepude, trampoline, sansegynge, "eddekoppespind" legehuse og meget andet. 

 

 

Servicebygningerne

Servicebygning D

I servicebygning D, er der toiletter. Der er blevet moderniseret med blandt andet billeder af kendte skuespiller, musiker og filmstjerner. Billeder fra ferniseringen af bygningen kan ses her.

I den ene ende af servicebygningen, er der mulighed for at vaske op og den anden er der udslagskumme.

På siden af bygningen er der mulighed for at rense fisk. 

 

 

Servicebygning C

I Servicebygning C, er der toiletter og enkelte bruser i herre og dameafdeling. Vinter 2016/2017 er der bygget nyt stort lyst køkken med mulighed for at side og spise sin mad. Der er 2 højstole til de mindste. Her er der 2 ovn og 2 microovn, samt køleskab og fryse specielt egnet til telt campister. Der er ligeledes bygget 5 familie rum og 4 enkelt toiletter. Ved denne bygning finder du også et børne pusle område. På bagsiden af bygningen er der hundebad samt udslagskumme.

 

Servicebygning B

I servicebygning B (hytten foran kiosken), er der en indbygningsovn, en microovn og 2 x 4 gasblus til madlavning. Herudover er der 4 håndvaske til opvask.

Der er er spiseplads til ca. 5 - 6 personer og en højstole til de mindste.

 

 

Den store hytte

Bag receptionen ved hytteområdet er der en stor fælleshytte, hvor der er gratis WIFI. Hytten er indrettet med sofagrupper, sækkestole, stole, små hyggekroge og mulighed for at se fjernsyn på fladskærmen. 

 

Rosenvold Strand Camping