Naturskøn
beliggenhed
ved vandet

Ta’ på Glamping

12 huls Minigolf
med havudsigt

Vel assorteret butik

Rosenvold Strand Camping2024-04-02T13:32:17+02:00

Campingplads ved Vejle fjord

 

En naturoplevelse i særklasse ved Vejle

Drømmer i om en campingferie i rolige omgivelser midt i storslået natur og med rig mulighed for aktiviteter for hele familien? Rosenvold Strand Camping er beliggende i de skønneste naturomgivelser lige ved Vejle Fjord med havnen på den ene side og Rosenvold å på den anden. Uanset om I camperer med campingvogn, autocamper, telt eller ønsker overnatning i hytte, har vi hos Rosenvold Strand Camping de ideelle faciliteter. Vi er desuden en hundevenlig campingplads med et stort område, hvor de firbenede kan løbe frit.

Camping på jeres præmisser

Hos Rosenvold Strand Camping kan i campere på jeres præmisser. I kan vælge selv at medbringe telt, autocamper eller campingvogn, eller I kan leje en af vores udlejningsvogne, teltpladser, mobile homes samt leje af hytter.

autocamper pladsen finder I masser af aktiviteter for både store og små:

Også uden for campingpladsen er der rig mulighed for oplevelser i skøn natur. Der er kun få minutter til både skov og strand, og er I til kulturoplevelser og by, er både Vejle og Horsens kun få kilometer væk. Desuden er fjorden det ideelle sted for en fisketur og en dag i smukke naturomgivelser.

Få en hyggelig campingferie hos Rosenvold Strand Camping

Rosenvold Strand Camping danner de ideelle rammer for campingferien. Her kan I tilbringe kvalitetstid sammen og komme helt tæt på naturen. I kan fylde ferien med campingpladsens og områdets mange muligheder for aktiviteter eller komme ned i gear med gåture i skoven og solbadning på stranden.

Vi er beliggende i Stouby, nær Vejle, men har også mange gæster fra omkringliggende byer og områder, såsom Århus og Fyn. Vi er en del af Destination Kystlandet.

Har du spørgsmål til vores faciliteter, priser eller lignende, er du velkommen til at kontakte os på 75 69 14 15 eller info@rosenvoldcamping.dk .

 

Læs mere om vores luksuriøse mobilhomes her.

CAMPING MED PLADS TIL DET HELE

Sæsonplads på Rosenvold Strand Camping – KLIK HER
Book online allerede i dag !!
Pladskort – KLIK HER

Udlejning af Campingvogne, Hytter, Familietelte og Mobilhome

BOOK DIT OPHOLD HER!

Du kan nemt og enkelt foretage en online booking på Rosenvold Strand Camping.

ONLINE BOOK

NYHEDER FRA ROSENVOLD STRAND CAMPING

Følg os på de sociale medier

Se også nogen af vores videoer på YouTube

Rosenvold Strand Camping

Rosenvoldvej 19
7140, Stouby
T:+45 7569 1415
M.:+45 2142 5242

Email: info@rosenvoldcamping.dk

Go to Top