Servicebygninger

Servicebygning C

Køkken og spiseareal

Denne servicebygning er vores største og nyeste. Her finder man stort køkken, hvor man kan komme og lave mad og benytte spisearealet.

I køkkenet er der alt hvad du skal bruge til, at tilberede jeres måltid. Der er også et område til at vaske op, så det hele er klaret inden du vender tilbage til pladsen.

Toilet og badefaciliteter

I den anden del af bygningen er der alle bade og toiletfaciliteter. Her er adskillige familierum med bad og toilet til børnefamilierne, med plads til far, mor og alle børnene.

Derudover er der separate herre og damefaciliteter, hvor der kan bades i enkeltrum.

Servicebygningen rengøres dagligt mellem 11.00 og 13.00, hvor nogle rum periodevis vil være utilgængelig og der henvises derfor til øvrige bygninger.

Skulle der opstå problemer i bygningen, så giv endelig receptionen et kald og vi sender personalet derned.

Servicebygning B

Det Kreative Værksted

I denne servicebygning er der et kreative værksted, hvor Jeanette står for forskellige kreative indslag. Primært i sommer månederne og weekenderne.

Der står kalender på døren med opslag over aktiviteterne.

 

Toilet faciliteter

På den sydvestlige del af pladsen har vi denne servicebygning. En charmerende ældre bygning, som har fået bemærkelsesværdige indre rammer. Væggene er prydet med silhuetter af gamle og nyere filmstjerner og giver omgivelserne et spændende look.

I bygningen er der toiletter og håndvaske.